Úterý, 30 dubna, 2024
13.9 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obceMosteckoMEZIBOŘÍ: Zahradní setkání seniorů

MEZIBOŘÍ: Zahradní setkání seniorů

V areálu Domova sociálních služeb Meziboří, p. o., se konalo tradiční zahradní setkání seniorů s názvem „Mezibořské slunce“. V rámci akce se po dvouleté odmlce způsobené pandemií setkali senioři ze čtyř příspěvkových organizací Ústeckého kraje.

Po dvouleté pauze způsobené pandemií covid-19 se v areálu Domova sociálních služeb Meziboří, p. o., konalo tradiční zahradní setkání seniorů s názvem Mezibořské slunce, které s sebou přineslo zábavný program na celý den. Senioři ze čtyř příspěvkových organizací Ústeckého kraje spolu nejprve během dopoledne soutěžili v celkem dvanácti sportovních a vědomostních disciplínách. 
V rámci odpolední části programu čekala na seniory hudební produkce a volná taneční zábava. Není divu, že se zahrada brzy naplnila seniory po poslední volné místo. Tradiční akci podpořil svou osobní účastí také náměstek hejtmana Ústeckého kraje pro oblasti sociálních věcí, bezpečnosti a sociálně vyloučených lokalit Jiří Kulhánek s vedoucí odboru sociálních věcí Krajského úřadu Ústeckého kraje Petrou Lafkovou. Město Meziboří reprezentoval na akci starosta Petr Červenka.

Zdroj: www.kr-ustecky.cz, Bc. Jan Nový

- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU