Na této stránce najdete možnosti inzerce na Ústecku24.cz. V případě banneru v hlavičce stránky zaručujeme klientům měsíčně min. 19.000 zobrazení. Tisíce zobrazení měsíčně mají ale rovněž bannery na jiných místech webu. Nabízíme také možnost propagace Vašich akcí, za určitých podmínek i zdarma.

HLAVNÍ STRÁNKA (HOME):

2. Sidebar – postranní pravý sloupec – banner 320 x 320 px (případně varianty s jiným rozměrem na výšku) – cena 6.000,- Kč/ měsíc – exkluzivní místo pro jednoho klienta nebo sdílený prostor až 3 klientů – cena 2.000,- Kč/ měsíc pro každého klienta.

1. Hlavička – banner 728 x 90 px (320 x 90 na mobilu) – zůstává viditelná VŽDY (jednotlivé články, výpis rubrik, archivy, videa apod.) – cena 10.000,- Kč/ měsíc – exkluzivní místo pro jednoho klienta nebo sdílený prostor až 5 klientů – cena 3.000,- Kč/ měsíc pro každého klienta.

3. Obsah banner – 696 x 268 px (na menších zařízeních poměrově zmenšeno). Zobrazuje se ve výpisu článků, na home straně a pod jednotlivými články. Cena 6.000,- Kč/ měsíc – exkluzivní místo pro jednoho klienta nebo sdílený prostor až 3 klientů – cena 2.000,- Kč/ měsíc pro každého klienta.

JEDNOTLIVÉ RUBRIKY – ZPRÁVY, SPORT, KULTURA, POZVÁNKY, TELEVIZE, MĚSTA A OBCE (PODCASTY)

1. Sidebar – postranní pravý sloupec – banner 320 x 320 px (případně varianty s jiným rozměrem na výšku). Každá rubrika má svůj vlastní postranní sloupec. Cena 6.000,- Kč/ měsíc – exkluzivní místo pro jednoho klienta nebo sdílený prostor až 3 klientů – cena 2000,- Kč/ měsíc pro každého klienta.

2. Obsah banner – 696 x 268 px (na menších zařízeních poměrově zmenšeno). Zobrazí se pod každým článkem (videem). Cena 6.000,- Kč/ měsíc – exkluzivní místo pro jednoho klienta nebo sdílený prostor až 3 klientů – cena 2000,- Kč/ měsíc pro každého klienta.

PR ČLÁNKY A REPORTÁŽE

1. PR článek – článek s fotografií umístěn na webu – cena 2.000,- Kč/ článek

2. PR reportáž – videoreportáž vč. odvysílání v Regionální televizi Ústecka, Regionální televizi.cz, facebook a youtube profilech. Cena 5.000,- Kč/ TV reportáž + článek

3. Reklamní spot – vytvoření a umístění reklamního spotu (web, TV, FB a YT profily) – cena od 4.000,- Kč bez DPH

Máte-li zájem o jakoukoliv formu inzerce, volejte na tel.: 608 225 443 nebo pište na jan.dostal@regionalnitelevize.cz.


MEDIÁLNÍ PARTNERSTVÍ A PROPAGACE AKCÍ

Nabízíme několik možností, jak propagovat Vaše akce (kulturní, sportovní, společenské události):

  1. Pozvánka na webu Litoměřicko24.cz + reklamní spot v Regionální televizi (20 vteřin, vysílání během 14 dnů) + reportáž z akce zveřejněná na našich internetových kanálech i v televizi / cena 5.000,- Kč
  2. Pozvánka na Litoměřicku24.cz + reportáž z akce zveřejněná na našich internetových kanálech i v televizi / cena 3.000,- Kč
  3. Pozvánka formou článku + článek z akce (s využitím fota + infa od pořadatele – telefonický kontakt) – zveřejněné na našich internetových kanálech / cena 2.000,- Kč
  4. Pozvánka formou článku zveřejněná na našich internetových kanálech / cena 1.000,- Kč
  5. Sdílení podkladů od pořadatele (bez redakční práce) / cena 500,- Kč. V případě použití našich logotypů* při propagaci akce – ZDARMA.

V případě využívání logotypů* Ústecko24.cz nebo Regionální televize Ústecko na propagačních materiálech Vašich akcí nabízíme slevu 50 % na výše uvedené služby. 

* V případě užití logotypů regionálních médií pro mediální partnerství je třeba logo umístit na veškeré formy propagace – tiskoviny, reklamní bannery, webové stránky apod. Stačí si přitom vybrat pouze jeden z logotypů (Litoměřicko24 či RT Ústecko)

Máte-li zájem o jakoukoliv formu inzerce, volejte na tel.: 608 225 443 nebo pište na jan.dostal@regionalnitelevize.cz.

- Reklama -
Předchozí článekJak dobře připravit auto na zimu (reklamní článek)
Další článekFOTOREPORTÁŽ – Draci dorazili do Lovosic
Lukáš Fíla
Grafik, televizní střihač a novinář z Litoměřic. Jeho hlavní pracovní náplní je editace videí pro zpravodajství Regionální televize a veškeré grafické a postprodukční práce. Je webmastrem Litoměřicka24 a šéfredaktorem Litokapsu (momentálně pouze v elektronické podobě).

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno