OSLOVTE INZERCÍ DESÍTKY TISÍC DIVÁKŮ

Dovolujeme si Vám nabídnout možnost televizní inzerce, vytvoření a odvysílání reportáží a zveřejnění článků z dění ve vaší firmě či organizaci v našich médiích, mezi které patří televizní zpravodajství v jediné celoplošné televizi zaměřené na regionální zpravodajství – Regionální televize.cz, dále v televizi pro Ústecký kraj – Regionální televize Ústecka. Všechna videa umisťujeme na naše YouTube a Facebook profily i zde na webu. 

Regionální televize.cz – jediná celoplošná televize zaměřená na regionální obsah. Vysíláme zdarma na satelitu, v kabelových sítí, chytrých televizích v aplikaci SledováníTV. Zpravodajství z Ústeckého kraje vysíláme v 19:40, 23:40, 3:40, 7:40, 11:40, 15:40.
Regionální televize Ústecka – GrapeSC (Chomutovsko apod.), NEJ TV (bývalé RIOMedia a LTNet – Lovosice, Litoměřice, Bohušovice, Štětí, Roudnice n. L.), ReteTV (Roudnicko), SledováníTV (chytré televize, mobilní zařízení, počítače – v základní nabídce zdarma), Lepší.TV (mobilní zařízení, chytré televize apod.).

Naším cílem je být s Regionální televizí Ústecka ve všech kabelových sítích v okrese Litoměřice s velkým přesahem do Ústeckého kraje.

CENA TELEVIZNÍ REKLAMY
  • Reklama v celoplošné Regionální televizi.cz – spot 15 vteřin za 5000 Kč měsíčně (výroba spotu v ceně) – dosah až miliony diváků
  • Reklama v lokální Regionální televizi Ústecka – spot 15 – 30 vteřin od 3000 Kč měsíčně (výroba spotu v ceně) – dosah desetitisíce diváků
CENA PR REPORTÁŽÍ
  • Odvysílání dodaných reportáží (s grafikou RT Ústecka) – 1000 Kč za 2 minuty délky reportáže
  • Výroba a odvysílání reportáží – od 3000 Kč
UKÁZKY REKLAMNÍCH SPOTŮ:
- Reklama -
Předchozí článekTerezín: Den otevřené brány na VŠAPS lákal lidi z celé republiky
Další článekRAČICE: Triatlonový intervalový závod ½ Ironman
Lukáš Fíla
Grafik, televizní střihač a novinář z Litoměřic. Jeho hlavní pracovní náplní je editace videí pro zpravodajství Regionální televize a veškeré grafické a postprodukční práce. Je webmastrem Litoměřicka24 a šéfredaktorem Litokapsu (momentálně pouze v elektronické podobě).