Pátek, 29 března, 2024
14 C
Ústí nad Labem
DomůSportFotbalNa roudnickém stadionu Pod Lipou si to rozdají Teplice s Hradcem Králové

Na roudnickém stadionu Pod Lipou si to rozdají Teplice s Hradcem Králové

Roudnice nad Labem – Někde v dáli je stále ještě slyšet závěrečný hvizd coronavirem výrazně poznamenaného a nedohraného soutěžního ročníku 2019 – 2020, dresy z posledních zápasů nestačily pořádně doschnout a celky z první i druhé ligy zahajují letní přípravu, která je stejně zvláštní, jako celá minulá sezóna.

První tréninkové dávky mají hráči za sebou a na řadu přicházejí i první přípravné zápasy. V sobotu 1. srpna 2020 od 11.00 hodin se v Roudnici nad Labem na stadionu Pod Lipou střetnou FK Teplice, účastník domácí nejvyšší soutěže, s účastníkem FORTUNA NÁRODNÍ LIGY, kterým je FC Hradec Králové.

Sobota 1. srpna 2020 – 11.00 hodin:FK Teplice – FC Hradec Králové

Všichni milovníci kulatého nesmyslu z Roudnice nad Labem a okolí tak mohou vidět na vlastní oči dva české špičkové týmy, kterým se v minulé sezóně nedařilo tak, jak si asi jejich vedení i fanoušci představovali.

Autor: Václav Beneš

Kontakt na autora: vaclavbenes1@seznam.cz

Více článků ZDE.

Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU