Úterý, 16 dubna, 2024
10.5 C
Ústí nad Labem
DomůKulturaFestivalyV parku Václava Havla opět vznikne „Čítárna pod širým nebem“

V parku Václava Havla opět vznikne „Čítárna pod širým nebem“

Litoměřice – Knihovna Karla Hynka Máchy se po roce opět na čas přestěhuje do parku Václava Havla. Svůj stánek tady bude mít od úterý 25. až do neděle 30. srpna. A spolu s ním zde budou také sedací vaky, houpací sítě a samozřejmě spousta knížek a časopisů ke čtení.

Můžete si sem přijít odpočinout nebo se zúčastněte doprovodného kulturního programu, který je připraven na každý den. Čítárna bude v provozu vždy od 10 do 18 hodin.

„Příznivci literatury se mohou těšit na autorská čtení, hudební program, výtvarné dílny, lekci jógy, letos dokonce na vystoupení známého parkouristy a spoustu dalšího. Cílem projektu je podpořit čtení knih u dětí i dospělých a zároveň chceme zpestřit poslední týden prázdnin,“ informovala produkční a mediální pracovnice Knihovny Karla Hynka Máchy Kateřina Minková.

„Čítárnou pod širým nebem“ se město Litoměřice už po sedmé připojí k projektu „Města a obce čtou,“ který probíhá po celé republice.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU