Čtvrtek, 25 dubna, 2024
7.7 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obceLitoměřickoVinaři v sobotu opět otevřou své sklepy

Vinaři v sobotu opět otevřou své sklepy

Litoměřice – Vzhledem k novým vládním opatřením proti koronaviru, která budou platná od 1. září, byla řada Vinobraní na Litoměřicku úplně zrušena. Chcete-li se i přesto setkat s vinaři a ochutnat první letošní burčák z místních sklepů, využijte akci, která proběhne tuto sobotu 29. srpna. Opět budou “Otevřené sklepy.”

Do akce se zapojily Litoměřice, Žalhostice, Velké a Malé Žernoseky a Třebívlice Ochutnat Vám dají Klášterní vinné sklepy Litoměřice, Vinařství pod Radobýlem, Víno Hrabkovský, Vinařství Antonín Hrabkovský, Rodinné vinařství Mikulenkovi, Žernosecké vinařství, Vinařství sv. Tomáše a Johann W. Třebívlice.

Akce probíhá od 9 do 20 hodin (nebo do vypití sklepa). Přepravovat se budete vínobusy, které pojedou na dvou linkách.

Linka A: Litoměřice – Žalhostice – Velké Žernoseky.

Linka B: Lovosice – Velké Žernoseky – Třebívlice. Tato linka bude v provozu od 9 do 17:25 hodin.

Startovné činní 260,- Kč. Zahrnuje mimo jiné degustační skleničku (a nosičku na ni), mapu, vodu, palubní lístek na dvě cesty přívozem a celodenní jízdenku do vínobusů.

Více informací v události ZDE.

Infolinka pro dotazy: 777 185 788

Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU