Čtvrtek, 28 března, 2024
7.2 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obceLitoměřickoZahrada Čech startuje už tento pátek!

Zahrada Čech startuje už tento pátek!

Litoměřice – Podzimní veletrh Zahrada Čech bude a bude velkolepý! Akce pro všechny kutily, chalupáře, zahradníky, zahrádkáře a milovníky přírody startuje už tento pátek 11. září. Brány výstaviště se otevřou v 9 hodin ráno, slavnostní zahájení veletrhu je naplánované na 10.30. Zahrada Čech bude probíhat až do 19. září.

Kromě obvyklého sortimentu v podobě sazenic, dřevin, cibulovin, květin, zahradních potřeb a zahradní techniky, veletrh nabídne také zajímavý kulturní program. V den zahájení bude v režii Ústeckého kraje a Agrární komory Most. Zahraje kapela NO NAME LT se zpěvačkou Madiou, vystoupí také západoslovenská kapela DUO JAMAHA a zpěvačka české pop music Naďa Válová.

K tomu všemu můžete být u vyhlášení Regionální potraviny Ústeckého kraje za rok 2019 a u vyhlášení výsledků soutěže “Potravinářský výrobek Ústeckého kraje – kraje Přemysla Oráče.”

Celá podzimní Zahrada Čech proběhne za zvýšených hygienických opatření a bude maximálně bezpečná. Areál výstaviště je veliký a návštěvníci budou mít k dispozici teplou vodu, mýdlo i dezinfekci a také odpočinkové zóny.

Na Zahradu Čech Vás po celou dobu konání veletrhu zdarma odvezou autobusy. V pravidelných intervalech budou jezdit z autobusového a z horního nádraží.

Pokud jde o vstupenky, stále běží zvýhodněný předprodej v litoměřickém infocentru. Lístky jsou k mání také on-line. Stačí se podívat ZDE.

Podrobnosti o Zahradě Čech najdete TADY.

Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU