Středa, 24 dubna, 2024
9.4 C
Ústí nad Labem
DomůSportOstatní sportyLibochovanský Turnaj v beach volejbale vyhráli Plameňáci

Libochovanský Turnaj v beach volejbale vyhráli Plameňáci

Libochovany – Letošní léto, které se s námi pomalu a nesměle začíná loučit, bylo v mnoha směrech a ohledech zcela netradiční. Některé věci ovšem zůstaly při starém. To platí i o jubilejním 5. Turnaji v beach volejbale, který byl naplánován na sobotu 5. září 2020 od 8.30 hodin na obvyklé místo u Labe, na písku u písku.

Pořadatelé, kterými jsou obec Libochovany společně s příznivci letních sportů, mohou být s účastí spokojeni. Turnaje se zúčastnilo deset týmů, kterým udělalo již podruhé v tomto roce čáru přes rozpočet počasí.

 Šest posledních duelů se tedy muselo znovu dohrávat až v neděli. Ani tím ovšem dobrá nálada a kvalitní výkony vůbec neutrpěly. Radost ze hry měli všichni, nejen hráči, ale i diváci. Zápasy, z nichž se některé hrály na tři sety, ukázaly, že se úroveň tohoto turnaje zvedá, stejně jako se zvedá úroveň hry jednotlivců i týmů.

Obdiv patří pětašedesátiletému Pavlu Kopačkovi, jenž se svým kolegou Petrem Prejzou vybojoval třetí příčku za Plameňáky, kteří slavili třetí triumf v řadě, a druhými Slony.

Pořadí:

1. místo: Plameňáci – Štěpánka Vodrážková a Jiří Venclák
2. místo: Sloni – Monika Smolková a Martin Smolek
3. místo: Dinosauři – Pavel Kopačka a Petr Prejza  

Autor: Václav Beneš

Kontakt na autora: vaclavbenes1@seznam.cz

Více informací najdete TADY.

Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU