Pátek, 29 března, 2024
4.9 C
Ústí nad Labem
DomůPozvánkyV Roudnici si po roce opět dají sraz příznivci historických vozidel

V Roudnici si po roce opět dají sraz příznivci historických vozidel

Roudnice nad Labem – Víte, že se tuto sobotu 19. září se v Roudnici nad Labem uskuteční v pořadí už osmnáctý ročník výstavy historických vozidel? Historici v Roudnici na Karlovo náměstí dorazí v 10 hodin a budou Vás bavit až do odpoledne.

Výstava je určena pro kategorie auto, moto a speciální vozidla. K vidění budou, kromě zajímavých automobilových a motocyklových pradědečků, též sportovní a klasické vozy 60. a 70. let, americké luxusní vozy i některá vozidla bývalého východního bloku. Bližší informace o jednotlivých vystavených exponátech si návštěvníci přečtou u každého stroje na popisovém listě.

Stylový hudební doprovod zajistí roudnická kapela BONUS. Chybět nebude ani moderovaná dobová módní přehlídka, stánky s občerstvením, prodej vína a tvořivé dílničky pro děti.

Celá akce vyvrcholí odpoledne ve 14,30 hod slavnostním defilé a odjezdem na spanilou jízdu. Všechna vystavená vozidla budou postupně startovat skrz bránu umístěnou letos v horní části náměstí. Odjezd je komentovaný a každý stroj i řidič bude publiku představen. Cíl spanilé jízdy je v Lovosicích.

Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU