Čtvrtek, 25 dubna, 2024
7.5 C
Ústí nad Labem
DomůPartneřiKulturaRoudnice.czBlíží se slavnostní otevření Kulturního domu Říp, vstupenky na zahajovací koncert už...

Blíží se slavnostní otevření Kulturního domu Říp, vstupenky na zahajovací koncert už jsou v prodeji

Roudnice nad Labem – Víte, že rekonstrukce Kulturního domu Říp v Roudnici nad Labem se chýlí ke konci? Pro veřejnost se nové roudnické centrum kultury otevře už v sobotu 24. října. Lístky na zahajovací koncert, který obstará Taneční orchestr místní ZUŠ, už jsou k mání. Kupte si je ideálně v předprodeji a přijďte se do zrekonstruovaných prostor podívat!

Moderní kulturní sál Roudnice postrádala řadu let. Poukazovala na to široká veřejnost i vedení místních v kultuře činných organizací. Teď se dvouletá rekonstrukce chýlí ke konci. Město bude mít konečně moderní zázemí pro téměř všechny kulturní a společenské aktivity.

„První týden provozu se můžete těšit například na koncerty vážné i nevážné hudby, besedu i taneční večer. Velkou novinkou bude moderní 3D kino, které nabídne promítání pro děti i dospělé,“ informovala Beáta Krůpová, manažerka kulturních akcí Říp o.p.s.

Lístky na zahajovací koncert koupíte ZDE.

Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU