Úterý, 16 dubna, 2024
5.3 C
Ústí nad Labem
DomůZprávyRedakční zprávySobotní výstavu „Historici v Roudnici“ pořadatelé zrušili

Sobotní výstavu „Historici v Roudnici“ pořadatelé zrušili

Roudnice nad Labem – Výstava historických vozidel s názvem „Historici v Roudnici“ se letos neuskuteční. Akci, která měla proběhnut tuto sobotu 19. září na Karlově náměstí, pořadatelé zrušili.

“Bohužel, valná většina vystavovatelů se s ohledem na aktuální situaci v souvislosti s Covid-19 na poslední chvíli rozhodla akce nezúčastnit. Organizátoři obavy vystavovatelů chápou, a proto se rozhodli celou akci zrušit. Neproběhne ani doprovodný program akce, mj. pohádky pro děti u Vinného pavilonu, stánkový prodej a jízdy historickým autobusem,” uvedla Beáta Krůpová z organizace Říp o.p.s.

Protože se akce nekoná, nečekají Roudnici v této souvislosti ani předem avizovaná dopravní omezení. Příští rok by měli Historici v Roudnici proběhnout souběžně se zdejším vinobraním.

Dny evropského dědictví se ovšem tuto sobotu konají a program proběhne beze změny – více ZDE.

Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU