Pátek, 29 března, 2024
5.1 C
Ústí nad Labem
DomůKulturaKoncertyDo Litoměřic přijede koncertovat Věra Martinová

Do Litoměřic přijede koncertovat Věra Martinová

Litoměřice – Přezdívá se jí “královna české country” a zpívá už třicet let. Řeč není o nikom jiném, než o Věře Martinové. Zpěvačka, která o sobě poprvé dala výrazně vědět v brněnské dívčí kapele “Schovanky” a která spolupracovala i s Michalem Tučným a Jaromírem Nohavicou, přijede v úterý 13. října do Litoměřic.

V Kulturním a konferenčním centru bude od 19:30 hodin hrát a zpívat s kapelou Meritum.

V rámci koncertu představí své nejnovější album, které vyšlo letos na jaře. Deska obsahuje 12 novinkových skladeb a dokazuje, že Věra Martinová už dávno nežije pouze country muzikou. Ke dvěma písním na albu napsala text a píseň “Řekni to dřív” zpívá s Davidem Stypkou. Nahrát desku trvalo rekordních jeden a půl dne. Sešli se totiž skvělí muzikanti, kterým to perfektně šlapalo, a tak zanedlouho nebylo co řešit.

V rámci litoměřického koncertu ovšem diváci uslyší také nejznámější skladby Věry Martinové a evergreeny, které stále milují. Například píseň Až na vrcholky hor, Malý dům nad skálou, Pane náš a Nebe, peklo ráj.

„Moc se těším po nějaké době na své posluchače a samozřejmě i na živé vystoupení, které mi moc chybělo. Byla bych ráda, kdyby právě tento koncert se stal pro vás pohlazením v naší bouřlivé době“, říká Věra Martinová.

Lístky na koncert kupujte z pohodlí domova ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU