Čtvrtek, 28 března, 2024
10 C
Ústí nad Labem
DomůZprávyKrajské a senátní volby 2020: VIZE - národní socialisté

Krajské a senátní volby 2020: VIZE – národní socialisté

Z webu strany VIZE – národní socialisté:

VIZE – národní socialisté je politická strana působící na české politické scéně velmi krátce. Vznikla za účelem vytvoření skutečné národní platformy lidí, kterým není lhostejné sociální a politické prostředí v České republice.

Důsledně však odmítá nacionalizaci a pozvedávání jednoho národa či etnika na úkor jiných. Nenajdete nás proto na žádných vlasteneckých setkáních, které se spíše blíží buď k nacionalismu, nebo díky své nenávisti a populismu ke stranám, které jsou účelově vytvoření jako marketingové (Trikolóra, SPD).

Navazujeme na tradice České strany národně sociální a naší snahou je postupně sloučit všechny její odštěpené uskupení v jednu původní stranu. (více na www.vizens.cz)

Pozvěte voliče k urnám!

Ústecko24.cz nabízí všem politickým subjektům v Ústeckém kraji možnost oslovit své potenciální voliče prostřednictvím zpravodajského webu a facebookové stránky, které denně navštěvují tisíce lidí. Cena za umístění Vašeho volebního videa, článku, banneru či jiné formy propagace na naše zpravodajské kanály činí 3000,- Kč. V případě zájmu volejte na tel.: 608 225 443 nebo pište na jan.dostal@regionalnitelevize.cz.

- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU