Čtvrtek, 25 dubna, 2024
3.3 C
Ústí nad Labem
DomůSportOstatní sportyVšichni milovníci cyklistiky se smyslem pro humor a orientaci se připravují na...

Všichni milovníci cyklistiky se smyslem pro humor a orientaci se připravují na Podzimní kontrolbraní

KocourovV neděli 4. října 2020 pořádá GC STAR Litoměřice již 7. ročník Podzimního kontrolbraní, což je oblíbená cyklistická orientační soutěž, která je určena všem vyznavačům tohoto sportu, kteří mají nejen smysl pro humor a recesi, ale i pro orientaci. Jsou vypsány kategorie jednotlivců, dvojic a rodičů s dětmi.

Kategorie: jednotlivci – muži a ženy, dvojice – muži, ženy, smíšené, rodič s dítětem do 15. let a nesoutěžní kategorie.

Datum a místo konání: neděle 4. října 2020 – 12.00 hodin, Penzion Kocourov.

Registrace: do soboty 3. října 2020 do 15.00 hodin na https://gcstar5.webnode.cz/podzimni-kontrolbrani/prihlaska/, po tomto termínu pouze na telefonním čísle 724 010 673. Mapy se budou tisknout pouze pro takto přihlášené!

Prezentace: 10.30 – 11.45 hodin.

Startovné: jednotlivci – 200 korun, dvojice – 400 korun, nesoutěžní kategorie – 150 korun za mapu. Vše je splatné při prezentaci.

Časový harmonogram:

10.30 až 11.45 hodin: Prezentace účastníků.

11.45 hodin: Přivítání a rozprava.

12.00 hodin: Start první vlny soutěžících, počet vln bude upřesněn. Startovní listina bude vyvěšena v sobotu 3. října 2020 na webu gcstar5.webnode.cz a v neděli v místě startu.

15.45 hodin: Dojezd posledních závodníků.

16.15 hodin: Vyvěšení výsledků.

16.30 hodin: Vyhlášení vítězů.

Ceny: Věcné ceny pro první tři v jednotlivých kategoriích, rodiče s dětmi budou oceněni všichni.

Více informací: na webu gcstar5.webnode.cz.

Jedná se o cyklistický orientační závod dvojic i jednotlivců s volným pořadím kontrol a časovým limitem tři hodiny. Doporučuje se tato výbava: horské, trekingové, nebo krosové kolo, přilba, mapník, případně buzola, fixy a mobil. Mapa bude cykloturistická, v měřítku 1:25 000.

Nesoutěžní kategorie, jednotlivec, dvojice, či skupina, si vyzvednou mapu a bez měření času vyjedou, kdy se jim zachce a ani se nemusejí vracet do cíle. V krásném terénu najdi za tři hodiny víc kontrol než ostatní a máš vyhráno. Byla by velká chyba se nezúčastnit. Neváhej, přihlas se a zažij něco zcela nového! Povinné jsou řádně upnuté cyklistické přilby. Všichni jsou srdečně zváni.

Autor: Václav Beneš

Kontakt na autora: vaclavbenes1@seznam.cz

Více informací najdete ZDE.

.

Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU