Čtvrtek, 18 dubna, 2024
3.3 C
Ústí nad Labem
DomůZprávyRedakční zprávyV autobusech budou dávkovače dezinfekce

V autobusech budou dávkovače dezinfekce

Ústecký kraj – Ve všech “zelených autobusech” Dopravy Ústeckého kraje budou bezdotykové dávkovače dezinfekce. Doporučila to Bezpečnostní rada Ústeckého kraje, vzhledem ke stále se zhoršující epidemiologické situaci. Dávkovače budou umístěny u vstupu (případně u výstupu) z vozu.

„Jsem velmi rád, že Bezpečnostní rada Ústeckého kraje podpořila náš návrh na vybavení autobusů dezinfekčními přístroji. Chceme cestujícím používání veřejné dopravy v této době nejen co nejvíce zkvalitňovat, ale chceme také dbát na jejich maximální ochranu a bezpečnost,“ řekl náměstek hejtmana pro oblast dopravy Jaroslav Komínek.

I nadále je ve vozidlech veřejné dopravy povinnost zakrytí úst, a pokud je to možné také dodržování bezpečných vzdáleností.

Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU