Úterý, 23 dubna, 2024
10.8 C
Ústí nad Labem
DomůV Keramické kavárně si můžete vyrobit originální dýni

V Keramické kavárně si můžete vyrobit originální dýni

Litoměřice – Že v Litoměřicích funguje Keramická kavárna, už určitě víte. Dlouhánku najdete v Dlouhé ulici (čp. 15/178). Můžete si tady dát nejen kafíčko a výborné občerstvení, ale hlavně se seznámit s keramickou hlínou, namalovat si vlastní keramický hrneček nebo si vyzkoušet točení na hrnčířském kruhu.

V průběhu celého října tady navíc bude probíhat DÝŇOVÁNÍ – vyřezávání a malování keramických dýní. Polotovar dýně z měkké hlíny, nástroje a glazury dostanete – zbytek je na Vás.

Zúčastnit se mohou i úplní začátečníci! Majitelka Keramikafé Dlouhánka, Alena Bachová, bude na místě připravená komukoliv pomoci. V rámci workshopu na Vás čeká také praktická ukázka a spoustu rad.

První DÝŇOVÁNÍ proběhne v úterý 6. října. Tvořit můžete od 15 nebo od 19 hodin. Jedna dýně Vám zabere asi hodinu a půl.

Na workshopu na Vás čekají také praktické ukázky, rady a tipy. Vlastní nápady vítány!

Cena DÝŇOVÁNÍ je 220,- Kč a musíte se přihlásit předem. Přihlášky z pohodlí domova ZDE.

Další termíny: 13. října a 20. října – vždy od 15 a od 19 hodin. Více informací poskytne majitelka Dlouhánky Alena Bachová na telefonním čísle: 602 260 102

Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU