Sobota, 20 dubna, 2024
3.6 C
Ústí nad Labem
DomůPartneřiVŠAPS TerezínJak se žije v době koronavirové? Pomozte s dotazníkem pro psychology.

Jak se žije v době koronavirové? Pomozte s dotazníkem pro psychology.

PhDr. et Mgr. Štefan Medzihorský, rektor Vysoké školy aplikované psychologie, s.r.o. v Terezíně, se obrací na obyvatele Litoměřic s žádostí o pomoc při vyplnění dotazníku zaměřeného na prožívání nouzového stavu.

Vážené občanky a vážení občané města Litoměřice,
chceme co nejvíce porozumět Vaší situaci a Vašemu prožívání současné doby ohrožení koronavirem také v současné druhé vlně ohrožení koronavirem v době vyhlášeného nouzového stavu. Proto se na Vás obracíme za město Litoměřice, ve spolupráci s Vysokou školou aplikované psychologie, tímto krátkým dotazníkem. Prosíme Vás, abyste jej vyplnili. Dotazník je anonymní a výsledky budou sloužit k zachycení a zmapování současného stavu Vašich pocitů a názorů a pro porovnání s výsledky z první vlny. Informace o výsledcích Vám poskytneme na webových stránkách města Litoměřice a na zpravodajském portálu Ústecko24.

Dotazník můžete vyplnit a odeslat kliknutím na tento odkaz: https://forms.gle/QgvD8RtqzaVUVkeT6

Vyplněný dotazník odešlete prosím co nejdříve, pokud možno do 31. října 2020.

Lukáš Fíla
Lukáš Fíla
Grafik, televizní střihač a novinář z Litoměřic. Jeho hlavní pracovní náplní je editace videí pro zpravodajství Regionální televize a veškeré grafické a postprodukční práce. Je webmastrem Litoměřicka24 a šéfredaktorem Litokapsu (momentálně pouze v elektronické podobě).
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU