Středa, 8 května, 2024
8.4 C
Ústí nad Labem
DomůZprávyCOVID 19Zapojte se do on-line dražby roušek, pomůžete kočičímu útulku!

Zapojte se do on-line dražby roušek, pomůžete kočičímu útulku!

Dobříň – Zdá se, že roušky budeme kvůli koronaviru nosit ještě hodně dlouho. Proč si tedy nenakoupit krásné, přímo designové kousky, když tím můžete udělat dobrý skutek? Aktuálně probíhá Roušková on-line aukce pro Kočičí domov Sluníčko v Dobříni.

Dražba probíhá až do 7. listopadu. Kromě roušek se stylovým motivem kočiček je k mání třeba povlak na polštář nebo home made sirup z rýmovníku s kočičí etiketou. Vydražené částky budete posílat přímo na transparentní účet útulku, takže se nemusíte obávat, že by se peníze dostaly do nepovolaných rukou.

Aukci najdete ZDE.

Kočičí domov Sluníčko v Dobříni poskytuje azyl a péči opuštěným a nechtěným kočkám z Roudnice nad Labem a širokého okolí. Ročně se postará o desítky koček a koťat.

Do Sluníčka přicházejí ve velmi špatném stavu a jejich léčba je velmi finančně náročná. Každá koruna proto útulku pomůže – tím spíš, že kvůli koronaviru byly dočasně zrušené umisťovací výstavy a tradiční charitativní akce.

Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU