Pátek, 29 března, 2024
4.9 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obceLitoměřickoDům dětí a mládeže Rozmarýn zůstává uzavřen, inspiraci pro volný čas ale...

Dům dětí a mládeže Rozmarýn zůstává uzavřen, inspiraci pro volný čas ale poskytuje on-line

Litoměřice – Dům dětí a mládeže Rozmarýn v Litoměřicích zůstává z rozhodnutí vlády uzavřen a to až do 20. listopadu. Po ukončení mimořádného opatření a znovuobnovení činnosti budou plošně sníženy poplatky za volnočasové aktivity. Těm, kteří už kroužek zaplatili, bude vrácen rozdíl v částce.

Hlavní budova DDM Rozmarýn na Plešivecké ulici zůstává pro veřejnost otevřena od pondělí do čtvrtka od 8 do 12 hodin. Nadále je tedy možné přihlašovat se na kroužky nebo získávat aktuální informace.

Inspiraci pro volný čas rodiče s dětmi najdou na webu Mít kam jít. V sekci Domu dětí a mládeže Rozmarýn jsou k dispozici například návody na tvoření jednoduchých i složitějších dekorací a předmětů. Co třeba originální šperk z použité plastové lahve?Nebo byste spíš využili vánoční ozdoby z provázků?

Sekce DDM Rozmarýn na webu Mít kam jít je ZDE.

Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU