Pátek, 19 dubna, 2024
3.6 C
Ústí nad Labem
DomůPartneřiKulturaRoudnice.czKoronavirus zhatil otevření Kulturního domu Říp i plánované akce

Koronavirus zhatil otevření Kulturního domu Říp i plánované akce

Roudnice nad Labem – Současná vládní protikoronavirová nařízení znemožnila otevřít zrekonstruovaný Kulturní dům Říp v Roudnici nad Labem. Všichni teď netrpělivě čekají na to, až se situace uklidní. Nový datum otevření Řípu už byl stanoven – neděle 29. listopadu.

“Doufáme, že Říp otevřeme u příležitosti adventních trhů a rozsvícení vánočního stromu. Program je samozřejmě připravený, čekáme jen na rozvolnění opatření,” informovala Beáta Krůpová z o.p.s. Říp.

Zrušen bez náhrady byl například koncert kapely Poetika, koncert Tanečního orchestru ZUŠ, Halloween na zámku a Prvorepubliková párty.

Přeložen byl například dlouho vyhlížený koncert Heleny Vondráčkové, beseda s profesorem Janem Pirkem a koncert DUO JAMAHA.

Seznam přeložených (nebo zrušených) akcí najdete TADY.

Rekonstrukce Kulturního domu Říp probíhala dva roky. Zařízení teď nabídne (mimo jiné) také moderní 3D kino.

Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU