Čtvrtek, 28 března, 2024
10 C
Ústí nad Labem
DomůZprávyCOVID 19Kupte si knihu! Podpoříte tak osamělé seniory i vyčerpané zdravotníky

Kupte si knihu! Podpoříte tak osamělé seniory i vyčerpané zdravotníky

Litoměřice – Víte, že litoměřické knihkupectví Kosmas se připojilo k iniciativě Svazu českých knihkupců a nakladatelů #knizkaprosestricku? Znamená to jediné – každý, kdo chce poděkovat v této těžké době personálu litoměřické nemocnice nebo potěšit nějakého osamělého seniora, pro ně může zakoupit knihu.

Iniciativa se týká Domova Na pahorku, Domova U Trati i Domova sv. Zdislavy. Předání zorganizuje přímo knihkupectví Kosmas, které má v Litoměřicích otevřené výdejové knižní okénko – každý den (kromě neděle) od 9 do 18 hodin.

“Knihkupectví jsou momentálně zavřená, nakladatelé mají nerozvezené knížky na skladech, současná situace zkrátka není jednoduchá ani pro nás. Všichni čekáme na “rozvolňování” a těšíme se na osobní setkávání v knihkupectvích, nakladatelstvích i knihovnách. V téhle chvíli ale můžeme maximálně využít všechny možnosti internetu a především sociálních sítí…” uvedl Svaz českých knihkupců a nakladatelů.

Podrobnosti o projektu najdete ZDE.

Knihkupectví najdete v litoměřické Želetické ulici, čp. 2277. Telefonní číslo: 412 150 791

Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU