Pátek, 19 dubna, 2024
4.3 C
Ústí nad Labem
DomůZprávyCOVID 19Plošné koronavirové testování v zařízeních CSP Litoměřice odhalilo 20 pozitivních

Plošné koronavirové testování v zařízeních CSP Litoměřice odhalilo 20 pozitivních

Litoměřice – Také zařízení Centra sociální pomoci Litoměřice se podrobila plošnému testování na koronavirus pomocí antigenních testů, které nařídila v uplynulých dnech vláda. Otestováno bylo 700 osob.

Testování odhalilo nákazu v Domově Na Pustaji v Křešicích (1 klient), v Domově důchodců v Libochovicích (7 klientů), v Domově důchodců Milešov (10 klientů) a v Domově sociální péče Skalice (2 klienti). Ostatní zařízení (Domov soc. péče Chotěšov, Domov Na Svobodě Čížkovice a Domov důchodců Čížkovice) jsou bez nákazy.

Všechna zařízení, ve kterých se nákaza prokázala, přijala patřičná opatření, aby zamezila dalšímu šíření viru. Všechna zařízení Centra sociální pomoci Litoměřice (i ta bez nákazy) mají zákaz návštěv a zakázán je také pohyb klientů mimo zařízení.  

Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU