Pondělí, 13 května, 2024
14.7 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obceLitoměřickoDárek na poslední chvíli? Přijďte si vybrat do keramické dílny Dlouhánka!

Dárek na poslední chvíli? Přijďte si vybrat do keramické dílny Dlouhánka!

Litoměřice – Nemáte ještě vánoční dárky pro své blízké? Zajděte do Keramické dílny Dlouhánka v Litoměřicích. Kavárny sice musejí být od 18. prosince zavřené, ale jediná keramická kavárnička v Litoměřicích bude mít otevřené výdejové okénko a seženete tady opravdu krásné věci. Nakoupíte pro manžela/manželku, pro kolegyni v práci i pro babičku!

K mání jsou hrnečky, mističky, svícny i aromalampy. Všechny výrobky, které vidíte níže na fotografiích, čekají na nové majitele!

Pokud hledáte originální dárek, který potěší a který má duši, kontaktujte majitelku dílny Alenu Bachovou na telefonním čísle
602 260 102. Kontaktovat ji můžete i na facebooku – ZDE.

Vše, co nabízí, pro Vás sama vyrobila! Každý kus je jedinečný a potěší i opravdu náročné.

Darovat můžete samozřejmě také keramický voucher v libovolné hodnotě, kterou si sami zvolíte. Obdarovaný si tak do Dlouhánky může přijít nakoupit sám nebo si voucherem zaplatí výrobek dle vlastního přání.

Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU