Středa, 1 května, 2024
16.6 C
Ústí nad Labem
DomůOstatníVolná pracovní místaVOLNÁ MÍSTA: Učitel/učitelka v oblasti předškolní výchovy

VOLNÁ MÍSTA: Učitel/učitelka v oblasti předškolní výchovy

Centrum pro zdravotně postižené děti a mládež – SRDÍČKO nabízí volné pracovní místo v oboru výchovy a vzdělávání na pozici učitel/učitelka v oblasti předškolní výchovy. Práce na plný úvazek ve dvousměnném provozu. Pracovní poměr na dobu určitou do 31.12.2021 za od 29 490 do 34 050 Kč/měsíc. Minimální požadované vzdělání je ÚSO s maturitou (bez vyučení). Místem pracoviště je Centrum pro zdravotně postižené děti a mládež – SRDÍČKO, okres Litoměřice. Nástup možný od 1.2.2021. Další informace Vám poskytne Lenka Stehlíková, tel.: 416 742 087, e-mail: centrumsrdicko@centrumsrdicko.cz.

Zaměstnavatel: Centrum pro zdravotně postižené děti a mládež – SRDÍČKO
Místo výkonu práce: Litoměřice
Platové ohodnocení: 29 490 – 34 050 Kč / měsíc
Typ pracovního vztahu: Práce na plný úvazek
Pracovní poměr: 1.2.2021 – 31.12.2021
Typ smluvního vztahu: Pracovní smlouva

Poznámka zaměstnavatele

podmínka na požadované vzdělání: střední pedagogická škola s maturitou obor předškolní a mimoškolní výchova.
Požadavky na uchazeče: zdravotní způsobilost pro práci s dětmi předškolního věku, bezúhonnost, absence poruch řeči, zaměření na výchovné aktivity a výchovnou péči, edukační vzdělávání, kladný vztah k malým dětem, znalost práce na PC, samostatnost, komunikativnost, spolehlivost, flexibilita, schopnost rozhodovat a přijmout odpovědnost, schopnost týmové práce, empatie a stabilita. Vítány jsou pedagogické zkušenosti v rozsahu práce s dětmi předškolního věku vč. kreativních přístupů a hry na hudební nástroj.
Nabízíme: práci v dětské skupině pro děti předškolního věku, která je alternativou mateřské školy, viz. http://www.centrumsrdicko.cz. Pracovní doba v běžném pracovním týdnu vždy v rozsahu 8 hodin, a to v rozpětí od 6:00 do 16:00 hodin.

Zaměstnanecké výhody: v organizaci je zajištěno stravování, nárok na dovolenou v rozsahu 5 týdnů, osobní ohodnocení, odměny, výhody FKSP, stabilita, jistota, dobrý kolektiv.

Způsob prvního kontaktu zaměstnavatele: E-MAILEM.

První kontakt

Kontaktní osoba: Lenka Stehlíková
Telefon: 416 742 087
E-mail: centrumsrdicko@centrumsrdicko.cz

Referenční číslo ÚP: 20145360708
Poslední aktualizace: 30.12.2020
Zdroj inzerátu: https://www.pracelitomerice.cz/

Lukáš Fíla
Lukáš Fíla
Grafik, televizní střihač a novinář z Litoměřic. Jeho hlavní pracovní náplní je editace videí pro zpravodajství Regionální televize a veškeré grafické a postprodukční práce. Je webmastrem Litoměřicka24 a šéfredaktorem Litokapsu (momentálně pouze v elektronické podobě).
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU