Pátek, 26 dubna, 2024
3.5 C
Ústí nad Labem
DomůZprávyCOVID 19Dobré zprávy z Domova sociální péče Chotěšov: situace se uklidnila, nad koronavirem...

Dobré zprávy z Domova sociální péče Chotěšov: situace se uklidnila, nad koronavirem tu vítězí

Chotěšov – Dobré zprávy dnes přišly z Domova sociální péče v Chotěšově, který je jedním ze zařízení Centra sociální pomoci Litoměřice. Nemocní koronavirem už jsou pouze tři klienti. Domov zřejmě bude moci 10. ledna ukončit karanténu, ve které je od 26. prosince. Zaměstnanci se kvůli tomu museli do zařízení provizorně nastěhovat.

Téměř všichni klienti, kteří v Chotěšově koronavirem onemocněli, měli jen lehký průběh a většinou je trápila pouze velká únava a nechutenství. Jeden klient chotěšovského domova ale musel být s koronavirem hospitalizován a bohužel zemřel.

“Děkujeme všem za podporu, nyní pevně věříme, že se ve zdraví vrátí z domácího ošetřování i náš personál a my 10. 1. 2020 budeme moci ukončit karanténní režim,” potvrdilo zařízení na svém facebooku.

Facebook DSP Chotěšov najdete ZDE.

Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU