Čtvrtek, 9 května, 2024
17.2 C
Ústí nad Labem
DomůOstatníVolná pracovní místaVOLNÁ MÍSTA: Inspektor BOZP - Odborový svaz KOVO

VOLNÁ MÍSTA: Inspektor BOZP – Odborový svaz KOVO

MÍSTO VÝKONU PRÁCE

Brněnská 1031/4Ústí nad Labem-centrum 40001 Ústí nad Labem okr. Ústí nad Labem

PROFESE CZ-ISCOOBOR

Inženýři bezpečnosti práce a ochrany zdraví (21497) – Výroba a provoz

MZDOVÉ ROZPĚTÍ

od 33 000 do 36 000 Kč/měsíc

POČET NABÍZENÝCH MÍST

1

DOBA ZAMĚSTNÁNÍ

od 1.5.2021 do 30.4. 2022

MINIMÁLNÍ STUPEŇ VZDĚLÁNÍ

ÚSO s maturitou (bez vyučení)

PRACOVNĚPRÁVNÍ VZTAH

Pracovní poměr – plný úvazek

SMĚNNOST

Jednosměnný provoz

VHODNÉ PRO

Absolventy / Zdravé osoby

UPŘESŇUJÍCÍ INFORMACE

Místo výkonu práce:
Brněnská 1031/4, Ústí nad Labem-centrum.

Požadujeme:
Vzdělání VŠ, případně SŠ technického směru / Zkoušku odborné způsobilosti k zajišťování úkolů v prevenci rizik – zákon č. 309/2006 Sb. / Orientace v pracovněprávní oblasti / Schopnost samostatně pracovat, organizovat, vyjednávat, obhájit svůj názor. / Pozitivní vztah k odborům, tedy k práci, kdy budete hájit zájmy těch slabších v sociálním dialogu. / Společenskou bezúhonnost, čistý trestní rejstřík, seriózní vystupování, kultivované písemné vyjadřování a dobrá schopnost formulování rozličných témat. / Flexibilitu, která bude respektovat skutečnost, že budete vyjíždět na pracovní cesty. / Řidičský průkaz B (pracovní cesty v rámci ČR). / Výhodou uchazečů je praxe a zkušenost z oblasti BOZP v průmyslových podnicích / Znalost práce na PC. / Znalost AJ popř. NJ výhodou / Předpokládáme také dobrý time-management, logické myšlení a psychickou odolnost.

Pracovní náplní bude zejména:
Kontrola dodržování BOZP u zaměstnavatelů / Metodická činnost a pomoc odborovým organizacím v daném regionu při realizaci zabezpečení práv zaměstnanců a členů odborů zejména v oblasti BOZP. / Příprava, posouzení, připomínkování i případné vyjednávání kolektivních smluv v oblasti BOZP. / Kontrolní, poradenská a statistická činnost. / Spolupráce s příslušnými státními orgány a organizacemi. / Sledování legislativních změn v oblasti BOZP a jejich použití v praxi. / Lektorská a vzdělávací činnost.

Nabízíme:
Základní nástupní mzda 33 000,- Kč + měsíční odměny + zaměstnanecké benefity. / 5 týdnů dovolené + zdravotní volno. / Zapracování a pravidelné vzdělávání pro podporu odborného růstu. / Po roce pracovní poměr na dobu neurčitou. / Příspěvek na penzijní/ životní pojištění a stravování. / Pracoviště v centru Ústí nad Labem s výbornou dopravní dostupností.

Nástup od 1. 5. 2021, nebo po dohodě. Písemné přihlášky se stručným životopisem a přehledem dosavadní praxe zašlete na adresu: Odborový svaz KOVO, nám. W. Churchilla 1800/2, 130 00 Praha 3 – Žižkov, nebo na e-mail: radejova.vaclava@cmkos.cz Bližší informace: na tel. čísle: 602 204 795 – Mgr. Radek Zákon, vedoucí Regionálního pracoviště, www.oskovo.cz

Zdroj: https://www.uradprace.cz/

- Reklama -

POSLEDNÍ INZERÁTY