Úterý, 21 května, 2024
15 C
Ústí nad Labem
DomůSportTEPLICE: Primátor města Hynek Hanza převzal ocenění pro Skatepark v areálu Anger

TEPLICE: Primátor města Hynek Hanza převzal ocenění pro Skatepark v areálu Anger

Výstavbou skateparku město vyslyšelo dlouholeté volání „skejťáků“ po místě, kde by se mohli náležitě „vyřádit“. Na Angeru teď najdou klasické překážky, rampy, traily… Celobetonové hřiště v nevšedním moderním provedení láká nejen „skejťáky“ ale i scootery k prohánění koloběžek.

Protože Statutární město Teplice skatepark vzorně provozuje a park vyhovuje všem požadavkům příslušných technických norem, byla městu jako provozovateli veřejného zařízení po provedeném nezávislém auditu udělena značka „Hřiště-sportoviště-tělocvična – OVĚŘENÝ PROVOZ“. Tato chráněná značka je součástí Národního programu Česká kvalita. A navíc, licence na používání této značky byla přiznána nejen provozovateli, ale i výrobci MYSTICCONSTRUCTIONS, s.r.o., Praha, za mimořádně kvalitní výrobek a originální architektonický přístup a přínos.

Hřiště je součástí rozsáhlého volnočasového sportovního areálu, který ke sportování poskytuje veškerý komfort. Jeho součástí je i in-line dráha a dětské hřiště včetně odpočinkových setů, a umožňuje tedy vyžití dětem i nižší věkové kategorie.

Zdroj: www.teplice.cz, Bc. Robin Röhrich

- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU