Středa, 8 května, 2024
8.4 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obceMosteckoMOST: Krajská zdravotní otevře novou odběrovou místnost

MOST: Krajská zdravotní otevře novou odběrovou místnost

Oddělení laboratorního komplementu Krajské zdravotní, a.s. – Nemocnice Most, o.z., otevře v pondělí 3. ledna 2022 nové prostory pro odběry krve pro pacienty a odběry pro testy na COVID-19. Odběrová místnost zahájí provoz na adrese Josefa Skupy 86. Pro pacienty bude otevřena ve všední dny, tedy od pondělí do pátku v čase 7:00 – 15:00 hodin. Samozřejmostí je bezbariérový přístup.

„Přijímáme pacienty se žádankou na odběr krve od lékařů jak praktických, tak odborných specialistů, vyšetřujeme také samoplátce. Odběry krve provádíme pro pacienty pro akreditovaný laboratorní komplement Nemocnice Most, zastřešující obory biochemie, hematologie, mikrobiologie a také pro transfuzní službu. Pracoviště umožňuje laboratorní návaznost na nemocniční péči s okamžitou dostupností a snadnou dohledatelností výsledků krevních odběrů,“ informovala Ing. Eva Herkommerová, Ph.D., MBA, vedoucí Oddělení laboratorního komplementu Krajské zdravotní, a.s. – Nemocnice Most, o.z.

„Naše pracoviště garantuje velmi širokou nabídku vyšetření. Nabízíme odběry krve na vyšetření hladiny protilátek proti COVID-19 a také možnost odběrů PCR, antigenních testů na COVID-19,“ dodala Ing. Eva Herkommerová, Ph.D., MBA.

Zdroj: www.kzcr.eu

- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU