Pátek, 29 března, 2024
7.8 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obceChomutovskoVOLNÁ MÍSTA: Město Chomutov přijme pracovníky/ce stavebního úřadu

VOLNÁ MÍSTA: Město Chomutov přijme pracovníky/ce stavebního úřadu

Statutární město Chomutov zaměstnance/ zaměstnankyni stavebního úřadu. Práce na HPP, pružná pracovní doba, nástup 1. 4. 2022. Mzda od 21 260 do 31 240 Kč.

MÍSTO VÝKONU PRÁCE

Zborovská 46024, 3001 Chomutov, okr. Chomutov

PROFESE CZ-ISCOOBOR

Ostatní stavební technici (31129) – Stavebnictví

MZDOVÉ ROZPĚTÍ

od 21 260 do 31 240 Kč/měsíc

POČET NABÍZENÝCH MÍST

2

DOBA ZAMĚSTNÁNÍ

od 1. 4. 2022

MINIMÁLNÍ STUPEŇ VZDĚLÁNÍ

ÚSO s maturitou (bez vyučení)

PRACOVNĚPRÁVNÍ VZTAH

Pracovní poměr – plný úvazek

SMĚNNOST

Pružná pracovní doba

VHODNÉ PRO

Absolventy – Zdravé osoby

UPŘESŇUJÍCÍ INFORMACE

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Statutární město Chomutov tajemník MMCH vyhlašuje podle ust. § 7 zákona č. 312/2002 Sb. výběrové řízení na obsazení 2 pracovních míst na dobu neurčitou “Zaměstnanec/zaměstnankyně stavebního úřadu” na odbor stavební úřad s místem výkonu práce statutární město Chomutov. Stručné vymezení pracovní náplně a úplné znění výběrového řízení na www.chomutov-mesto.cz
Platové zařazení: ” platové ohodnocení v 10. platové třídě podle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě v platném znění, které činí 21.260 Kč – 31.240 Kč dle započitatelné praxe a zajímavý osobní příplatek po skončení zkušební doby a dle pracovního výkonu.
Předpoklady pro vznik pracovního poměru úředníka dle § 4 zákona č. 312/2002 Sb.: ” úředníkem se může stát fyzická osoba, která je státním občanem České republiky, případně fyzická osoba, která je cizím státním občanem a má v České republice trvalý pobyt, ” dosáhla věku 18 let, je způsobilá k právním úkonům, je bezúhonná, ” ovládá jednací jazyk a splňuje další předpoklady pro výkon správních činností stanovené zvláštními právními předpisy. Další požadavky dle zákona č. 183/2006 Sb. o územním plánování a stavebním řádu: ” vysokoškolské vzdělání v magisterském nebo bakalářském studijním programu ve studijním oboru stavebního, architektonického nebo právnického směru nebo, ” vyšší odborné vzdělání v oboru stavebnictví a 2 roky praxe v oboru stavebnictví nebo, ” střední vzdělání s maturitní zkouškou v oboru stavebnictví a 3 roky praxe v oboru stavebnictví. ” kvalifikační požadavky splňuje také fyzická osoba, která má osvědčení zvláštní odborné způsobilosti při územním rozhodování a při rozhodování na úseku stavebního řádu a vyvlastnění.
Výhodou: ” praxe ve veřejné správě na úseku stavebního řízení, ” schopnost práce s technickou dokumentací, stavebními výkresy, orientace v územním plánu, ” znalosti legislativy v oblasti stavebního zákona.

Informace, jak se do výběrového řízení přihlásit a jaké doklady doložit:

Písemná přihláška musí obsahovat: ” jméno, příjmení a titul uchazeče, ” datum a místo narození, státní příslušnost, ” místo trvalého pobytu, ” číslo občanského průkazu nebo číslo dokladu o povolení k pobytu, jde-li o cizího státního občana, ” telefonní a e-mailový kontakt, ” datum a podpis uchazeče. Výčet požadovaných dokladů k přihlášce: ” životopis, ve kterém se uvedou údaje o dosavadních zaměstnáních a odborných znalostech a dovednostech, ” ověřená kopie nebo originál výpisu z evidence rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce, ” ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání, ” případně další doklady prokazující odbornou vzdělanost, ” ověřená kopie osvědčení zvláštní odborné způsobilosti při územním rozhodování a při rozhodování na úseku stavebního řádu a vyvlastnění (v případě, že tuto zkoušku máte absolvovanou). Předpokládaný nástup: dle dohody. K pohovoru budou pozváni pouze vybraní uchazeči. Kam pak s přihláškou? Písemné přihlášky s uvedenými doklady v zalepené a označené obálce “Neotvírat – výběrové řízení – OSÚ stavební úřad” zašlete tak, aby ji vyhlašovatel obdržel nejpozději dne 2. února 2022 do 16,00 hod. na adresu Magistrát města Chomutova, kancelář tajemníka, Zborovská 4602, 430 28 Chomutov nebo doručte osobně v téže lhůtě do podatelny Magistrátu města Chomutova, Zborovská 4602, 430 28 Chomutov. Vyhlašovatel si vyhrazuje právo kdykoli výběrové řízení zrušit bez uvedení důvodu. Navštivte naše internetové stránky www.chomutov-mesto.cz – úplné znění pracovní nabídky

KOMU SE HLÁSIT

Ivana Podlahová, úsek personální a mzdový

Statutární město Chomutov

Zdroj: https://www.uradprace.cz/

- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU