Pátek, 29 března, 2024
4.9 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obce1. ÚsteckoÚSTÍ NAD LABEM: Stavební průmyslová a odborná střední škola má nového partnera

ÚSTÍ NAD LABEM: Stavební průmyslová a odborná střední škola má nového partnera

Ve středu, dne 12. ledna 2022, vstoupila Střední průmyslová škola stavební a Střední odborná škola stavební a technická v Ústí nad Labem do smluvního vztahu s dalším výrazným zaměstnavatelským subjektem, s firmou POHL cz, a. s. Pro žáky vybraných oborů to přinese řadu výhod, včetně podpory studia, jistoty zaměstnání a dalších benefitů v podobě pracovních brigád apod.

Dle nastavených pravidel spolupráce se tak firma POHL cz, a. s., zařadila mezi nejsignifikantnější smluvní partnery školy. Ústecká stavební průmyslová a odborná škola spolupracuje s více než stovkou zaměstnavatelů, podniků, firem a je na tuto skutečnost hrdá. Umí to.

Základy společnosti POHL cz, a. s., která ve svém názvu nese jméno svého zakladatele a majitele Ing. Petra Pohla, byly položeny v roce 1990. Na počátku svého působení na trhu stavebních prací se firma soustředila na realizace a rekonstrukce podzemních staveb v Praze a blízkém okolí. V rámci svého rozvoje pak postupně rozšířila svou územní i odbornou působnost, takže je v současné době schopna zajistit realizace i rozsáhlých staveb ve všech regionech České republiky. V současné době pracuje ve třech odštěpných závodech v Roztokách u Prahy, Opavě a Plzni.

Autor textu: PhDr. Mgr. Vítězslav Štefl, Ph.D., ředitel školy
Zdroj: www.kr-ustecky.cz

- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU