Neděle, 5 května, 2024
13.7 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obceTeplickoTEPLICE: Jak se osvědčilo RE-USE centrum

TEPLICE: Jak se osvědčilo RE-USE centrum

RE-USE centrum v Teplicích je v provozu již 7 měsíců, navštívilo ho bezmála 500 lidí

Teplické RE-USE centrum, místo, kam lidé mohou odložit nepotřebné, ale stále použitelné věci, je v provozu od 4. června loňského roku. Za tu dobu přišlo předat jednu nebo i více věcí celkem 227 lidí. 236 lidí si nějakou věc odebralo a dalších 30 projevilo zájem tím, že RE-USE centrum navštívilo. Celková návštěvnost od jeho uvedení do provozu je tedy bezmála již 500 lidí, což rozhodně považujeme za úspěch.

V prvním lednovém týdnu došlo v RE-USE centru ke generálnímu úklidu. Aktuálně je zde tedy k dispozici sportovní taška, aktovka do školy a několik kousků nádobí. RE-USE centrum je tak připraveno pro nové věci, které se zde již začínají opět pomalu objevovat.

Pokud jste tak ještě neučinili, přijďte nakouknout. Pokud máte doma věc, kterou již nepoužíváte, můžete ji zde zdarma předat, aby našla nového majitele a další využití. Naopak se Vám může z nabídky RE-USE centra některá věc hodit – i odebrání věcí je zcela bezplatné.

RE-USE centrum se nachází u vjezdu do sběrného dvora v Úprkově ul. 3120. Provozní doba je shodná se sběrným dvorem, tedy: Po-Pá 8-18 hod. a So 8-14 hod.

Zdroj: www.teplice.cz, Eva Pavlíková

- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU