Pátek, 3 května, 2024
14.9 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obceTeplickoDUCHCOV: Gymnázium a Střední průmyslová škola vystavuje realizace firmy METROSTAV

DUCHCOV: Gymnázium a Střední průmyslová škola vystavuje realizace firmy METROSTAV

Gymnázium a Střední průmyslová škola, Duchcov, p. o., uspořádala v reprezentativních prostorách školní auly výstavu fotografií nejzdařilejších stavebních realizací společnosti METROSTAV, která je sociálním partnerem školy. Výstava se konala u příležitosti 50 let působení společnosti na stavebním trhu.

Akce byla pojatá jako setkání zástupců sociálních partnerů, Ústeckého kraje, odborníků z praxe, vedení školy a žáků. Slavnostního zahájení a představení výstavy se ujala ředitelka školy Hana Kutáková, poté promluvili jednotliví přítomní hosté – zástupkyně společnosti Metrostav Zuzana Savara, radní Ústeckého kraje pro oblast školství, mládeže a sportu Jindra Zalabáková, starosta města Duchcov Zbyněk Šimbera a zástupce společnosti Atelier DEK Stanislav Losenický. Všichni se shodli na důležitosti a prospěšnosti podpory středního školství sociálními partnery.

Poté následovala krátká přednáška pedagogů – vyučujících odborných předmětů. Následně se mohli všichni účastníci setkání seznámit nejen se zajímavými realizacemi, ale také s odborným souvisejícím výkladem. Výstava poslouží během následujících dní také jako edukační pomůcka pro názornou výuku odborných stavebních předmětů.

Zdroj: www.kr-ustecky.cz, Bc. Jan Nový

- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU