Čtvrtek, 16 května, 2024
15.1 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obceLounskoŽATEC: Jak se zorientovat v online marketingu?

ŽATEC: Jak se zorientovat v online marketingu?

Úterý 26. 4. 2022; 17:00 – 19:00, ŽATEC #COWORKS/ Přírodovědecké centrum TK 14/ Svatopluka Čecha 1180, Žatec

I v letošním roce jsme se rozhodli, že se za vámi rozjedeme. V hledáčku máme opět coworkingová centra napříč celým Ústeckým krajem. A do těchto sdílených kanceláří a kreativních prostor přinášíme workshopy pro začínající podnikatele. Druhou zastávkou v roce 2022 bude novotou vonící ŽATEC #COWORKS.

Co se naučíte tentokrát?

Říká se, že dobrý produkt nepotřebuje marketing, protože se bude prodávat sám. Není nic, co by bylo dál od pravdy. Společně se podíváme na to, jak nahlížet na marketingovou strategii firmy – na co si dát pozor? Co se nejčastěji podceňuje? A co naopak přeceňuje? A není marketing jen plýtvání penězi? Podíváme se zkrátka tomu marketingu na zoubek!

Speaker

Petr Vít, marketingový specialista 

Petr je specialista ICUKu na on-line marketing a jeho práci vidíte denně na našich sociálních sítích. Stejně tak to může naučit i vás.

O Ústí Region Coworks

Co se s vámi stane, když se řekne slovo „podnikání“? Pokud vám místo osypek vyskočí na těle husina, tak právě pro vás je cowork tour jako dělaná. Během roku pro vás připravujeme sérii tří workshopů, na kterých se naučíte spoustu praktických věcí, najdete skvělé kontakty a třeba i nastartujete svou podnikatelskou kariéru. Nejšikovnější z vás pak mohou pokračovat do našeho podnikatelského inkubátoru a rozjet to na plné obrátky.

Jak už název napovídá, workshopy se konají v coworkingových centrech napříč Ústeckým krajem. Jsou to prostory, kde se potkávají podnikatelé, živnostníci i firmy. Najdete v nich sdílené i vlastní kanceláře, zasedačky a často i prostor pro eventy nebo skvělou kavárnu. Poznejte je společně s námi!

Žatec #coworks

Naše druhá zastávka je ve zcela nových coworkingových prostorech v Žatci. Sdílená kancelář, kde se potkávají podnikatelé, freelanceři a další  Žatečáci s flexibilní pracovní dobou, kteří se nechtějí trápit homeofficem či samotou vlastní kanceláře.

Zdroj: www.icuk.cz

- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU