Pátek, 19 dubna, 2024
4.7 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obce1. ÚsteckoÚSTÍ N. L.: Policisté objasnili případ pokusu o vraždu, ale stále hledají...

ÚSTÍ N. L.: Policisté objasnili případ pokusu o vraždu, ale stále hledají svědky

VIDEO: Krajští kriminalisté objasnili případ pokusu o vraždu ze dne 15. května v Ústí nad Labem. Policejní vyšetřovatel zahájil trestní stíhání 21letého muže pro zvlášť závažný zločin vraždy ve stadiu pokusu. Obviněný v neděli kolem poledne procházel v ulici Hradiště a po malé výměně slov přišel k poškozenému a bodl ho nožem do břicha. K této reakci mu stačilo, že po zvolání „co na mě čumíte“ mu dvojice mužů odpověděla „na co máme oči“.
Obviněný následně z místa rychle utekl. Zraněný muž byl zdravotnickou záchrannou službou převezen do nemocnice. Díky místní znalosti policisty z oddělení hlídkové služby se podařilo útočníka rychle ztotožnit a následně v místě bydliště zadržet. Policejní vyšetřovatel podal na obviněného návrh na vzetí do vazby, který soudce akceptoval a muž byl eskortován do vazební věznice.  

Z přiloženého kamerového záznamu je zřejmé, že začátku a konci incidentu byli přítomní svědci, kteří procházeli kolem ulicí Hradiště. Kriminalisté žádají tyto svědky, aby se přihlásili na linku 158. Jejich svědectví je pro kriminalisty velmi důležité z důvodu skutkového děje.


Ústí nad Labem 20. května 2022
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje 

Zdroj: www.policie.cz

- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU