Neděle, 19 května, 2024
13.5 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obce1. ÚsteckoÚSTÍ NAD LABEM: Žáci zvítězili na republikovém finále v přespolním běhu stavebních...

ÚSTÍ NAD LABEM: Žáci zvítězili na republikovém finále v přespolním běhu stavebních škol

V jihočeském městě Vimperk se konalo republikové finále stavebních škol v přespolním běhu. V krásném prostředí byly k vidění kvalitní výkony napříč všemi kategoriemi (mladší dorost – základní a střední školy + starší dorost – střední školy).

Kluci ze Střední průmyslové školy stavební a Střední odborné školy stavební a technické v Ústí nad Labem vyhráli ve složení Zdeněk Šmilauer, František Štengel, Zděnek Štengel, Radek Letocha, Dominik Mudrich, Jan Škvor a Denis Polák vše, co se dalo. Radek Letocha byl v kategorii mladšího dorostu zlatý a Zděnek Štengel získal v kategorii staršího dorostu také zlatou medaili.
Za zmínku stojí skvělý fyzický výkon Radka Letochy, který si s minimem odpočinku zaběhl v rozmezí pár minut dvojici závodů. K prvnímu místu v mladší kategorii přidal i stříbro mezi starším dorostem. „Všem sportovcům patří velké poděkování za skvělou a příkladnou reprezentaci školy. Děkuji také žákům i jejich pedagogům pod dozorem Mgr. Aleše Fialy za vzornou přípravu,“ okomentoval úspěch školy její ředitel Vítězslav Štefl.

Zdroj: www.kr-ustecky.cz, Bc. Vít Hnízdil

- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU