Úterý, 16 dubna, 2024
5.3 C
Ústí nad Labem
DomůPozvánkyTradiční vyjížďka na kolech Tour de Texas se pojede už po 14.

Tradiční vyjížďka na kolech Tour de Texas se pojede už po 14.

Štětí – Vyhoupnout se do sedla a vyrazit na cyklotoulky po štětském regionu můžete spolu s dalšími nadšenci cyklistiky. Tradiční vyjížďka na kolech Tour de Texas se pojede už příští sobotu 13. srpna 2022.

Letos se koná již 14. ročník této akce, která je určena opravdu pro všechny. Každý si může vybrat trasu podle svých fyzických sil a schopností. Na výběr jsou tři, od patnácti do padesáti kilometrů.

Datum a místo konání: sobota 13. srpna 2022 – 14.00 hodin, Štětí – Nové náměstí.

Trasy:

1. Krátká trať: 15 kilometrů – je určena pro začátečníky a rodiče s dětmi: Štětí, Nové náměstí – Stračí – Ješovice – Počeplice – podél trati zpět do Štětí.

2. Střední trať: 35 kilometrů – je určena pro pokročilé cyklisty a je vhodná pro treková a horská kola: Štětí, Nové náměstí – Stračí – Brocno – Chcebuz – Veselí – Újezd – Sukorady – Velký Hubenov – Střížovice – Snědovice – Radouň – Štětí.

3. Dlouhá trať: 50 kilometrů – je určena pro zdatné cyklisty, náročnější trať pro horská kola: Štětí, Nové náměstí – Stračí – Brocno – Chcebuz – Veselí – Újezd – Sukorady – Velký Hubenov – Robeč – Malešov – Hoštka – Čakovice – Radouň – Štětí.

Startovné: se neplatí.

Více informací: KS Štětí – telefonní číslo 602 365 392, email – premysl.jamsto@steti.cz, nebo E. Gorol – telefonní číslo 603 848 508.

Tato vyjížďka, která probíhá za plného silničního provozu, je určena hlavně pro treková a horská kola. Všichni účastníci jsou povinni dodržovat pravidla silničního provozu a doporučuje se po celou dobu vyjížďky mít na hlavě řádně upnutou přilbu. Pořadatelé neručí za vzniklé, ani účastníky způsobené, škody během této akce. Zakončení tohoto oblíbeného a příjemného sportem vyplněného dne proběhne po dojezdu na městském stadionu, kde bude připraveno drobné pohoštění. Všichni, kdo nemají strach z třináctky, jsou srdečně zváni.

Zuzana Ransdorfová
Zuzana Ransdorfová
Reportérka a kameramanka KTV Štětí. Střih reportáží ze Štětska.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU