Neděle, 12 května, 2024
11.7 C
Ústí nad Labem
DomůPozvánkyKalendář událostíMOST: Neděle ve středu

MOST: Neděle ve středu

Multižánrový hudební minifestival v Radničním parku15.00 – U-style – kapela disponuje prakticky vším, co se posluchačům všech generací líbí. Výborným ženským i mužským vokálem, šikovnými hudebníky a vedle vlastní tvorby i výborně hranými covery, které mnohdy přetextují do češtiny. S oblibou hraje rockové pecky i americké country. Rozhodně se nudit nebudete.
16.00 – Gejza Sendrei – teplický pianista s pestrým repertoárem
17.00 – DON BON – pražská popová kapela v minimalistickém (katapultovském) složení hraje vlastní melodie s vlastními českými texty. Kapela s jasným rytmem a přísnou dikcí.

Kdy:14.8.2022 15:00


Most je dalším městem, které se přidává k pravidelným nedělním hudebním minifestivalům, které pořádá Malá Paříž z.s. Každých 14 dní, vždy v neděli, se tak mohou mostečtí fanoušci hudby těšit na 2-3 různé interprety, kteří se představí v Radničním parku vedle Magistrátu.Program bude nejen pestrý, ale i zajímavý. Jeho cílem je oslovit všechny generace. Podobné akce s úspěchem probíhají již v Teplicích (pod názvem Malá Paříž), v Ústí nad Labem (Malý Hamburk) a v Děčíně (Rogalo DC). Letos se ve zkušebním provozu přidávají i Bílina (Nedělní Kafáč) a Most (Neděle ve středu). Celý projekt začíná v neděli, 22. května a následně pokračuje až do konce září (25. září) každých 14 dní. Celkem se tedy uskuteční 10 akcí s názvem „Neděle ve středu“. Vždy od 15.00 do 18.00 hod.

Zdroj: www.mesto-most.cz

- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU