Pátek, 17 května, 2024
16.9 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obceMosteckoMOST: Zájemci o činnost ve volebních komisích se mohou stále hlásit

MOST: Zájemci o činnost ve volebních komisích se mohou stále hlásit

Magistrát města Mostu hledá z důvodu nenaplněné kapacity další zájemce o činnost členů okrskové volební komise pro volby do Zastupitelstva města Mostu. Volby se konají ve dnech 23. a 24. září 2022.

Zájemci se mohou i nadále přihlásit vyplněním elektronické přihlášky: zde nebo osobně na magistrátu, bližší informace o odměnách a školeních najdete na stránkách města Mostu. Přihlášení bohužel není možné telefonicky.
Členem OVK může být státní občan ČR a státní občan jiného členského státu EU, který je přihlášen k trvalému pobytu v obci na území ČR, případně k přechodnému pobytu, jde-li o cizince, který alespoň v den složení slibu dosáhl věku nejméně 18 let (v den prvního zasedání OVK, které se uskuteční 31. srpna 2022), u něhož nenastala překážka výkonu volebního práva a který není kandidátem pro volby do Zastupitelstva města Mostu nebo do Senátu. Členové komisí budou za svou činnost finančně odměněni.  

Volby do zastupitelstev obcí a Senátu Parlamentu České republiky se budou konat letos ve dnech 23. a 24. září, případné druhé kolo voleb do Senátu ve dnech 30. září a 1. října 2022.

Zdroj: www.mesto-most.cz, Bc. Klára Vydrová

- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU