Čtvrtek, 9 května, 2024
14.8 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obce1. ÚsteckoÚSTECKÝ KRAJ: Krajská zdravotní má nové hlavní sestry

ÚSTECKÝ KRAJ: Krajská zdravotní má nové hlavní sestry

Krajská zdravotní, a.s., má od 1. října 2022 nové tváře ve vedení dvou svých nemocnic. Funkci hlavní sestry Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z., vykonává Ing. Bc. Soňa Brabcová, která zatím zůstává i vrchní sestrou Kliniky úrazové chirurgie Fakulty zdravotnických studií Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem a Krajské zdravotní, a.s. – Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z. Funkci hlavní sestry Nemocnice Chomutov, o.z., vykonává Mgr. Jana Rejhonová, dosavadní vrchní sestra tamního interního oddělení.

„Na spolupráci s novou hlavní sestrou se těším a jsem rád, že pracovní výzvu přijala. Přeji jí hodně sil, protože k řízení ošetřovatelského personálu v největší nemocnici Krajské zdravotní je úkol nelehký. Jistě zúročí své dlouholeté zkušenosti z kliniky,“ uvedl v souvislosti se jmenováním Ing. Bc. Soni Brabcové hlavní sestrou MUDr. Aleš Chodacki, ředitel zdravotní péče Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z. 

„Magistra Rejhonová přichází na pozici hlavní sestry z postu vrchní sestry chomutovské interny a také hlavní sestru zastupovala. O její fundovanosti není pochyb. V nové roli jí držím palce a věřím, že společně s ní a dalšími spolupracovníky se nám podaří, vedle cíle zkvalitnit zdravotní péči a služby v nemocnici, zajistit všem kolegům zázemí, které odpovídá vyspělému zdravotnictví 21. století,“ řekl MUDr. Michal Zeman, Ph.D., ředitel Nemocnice Chomutov, o.z.

Zdroj: www.kzcr.eu

- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU