Úterý, 19 března, 2024
-1 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obce1. ÚsteckoÚSTI N. L.: Účetní, fundraiser/ka a specialista/tka na programy pro děti, školky, školy...

ÚSTI N. L.: Účetní, fundraiser/ka a specialista/tka na programy pro děti, školky, školy a další speciální cílové skupiny!

Rozšiřujeme tým! Kulturní středisko města Ústí nad Labem v rámci změn hledá nové posily! Potřebujeme účetní, které/mu nebudou hořet faktury pod rukama a pořádek v účtech i papírech je jeho hlavní zbraní. Na tuto pozici je možná nástup ihned. Více k náplňi práce najdete zde!

Potřebujeme fundraisera, který bude společně s vedením organizace vyhledávat vhodné dotační programy na rekonstrukce objektů, inovace nebo programové projekty, bude podávat žádosti a ty úspěšné dotace pak bude administrovat.

Potřebujeme také specialistu na programy pro děti, školky, školy a další specifické cílové skupiny. Pojďte se s námi podílet na aktivitách nového Kulturního střediska.

Výhody: malý a přátelský kolektiv, neformální atmosféra, spousta kultury, pružná pracovní doba, pracovní místo v centru města. Po dobu zaučení budou novým kolegům k dispozici mentoři.

Prosím všechny zájemce o zaslání životopisu na email: reditel@ksul.cz do 11. 12. 2022. Do předmětu emailu prosím napiště pozici, o kterou máte u nás zájem. Nástup je možný dle dohody od začátku roku 2023.

Zdroj: www.ksul.cz

- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU