Čtvrtek, 9 května, 2024
10.2 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obceMosteckoMOSTECKO: Policisté hledají kolegu specialistu

MOSTECKO: Policisté hledají kolegu specialistu

Policisté bezpečnostního sboru Územního odboru Most hledají do svých řad vhodné uchazeče. Uvítáme zájemce na obsazení velmi zajímavé pozice IT SPECIALISTA, Služby kriminální policie a vyšetřování. Jedná se o výkon policejních činností v trestním řízení při odhalování, dokumentaci a vyšetřování skutkově a právně zajímavých trestných činů. Uchazeč by měl mít potřebné teoretické znalosti a praktické zkušenosti z oblasti virtuálního a digitálního prostředí.

Základními podmínkami pro přijetí do služebního poměru jsou:

  • je starší 18 let
  • bezúhonnost
  • zájemce splní stupeň vzdělání (v tomto případě uvítáme vzdělání v oblasti IT)
  • je zdravotně, osobnostně a fyzicky způsobilý k výkonu služby
  • je plně svéprávný
  • není členem politické strany nebo politického hnutí
  • nevykonává jinou výdělečnou činnost, s výjimkou činnosti podle §48 odst. 4 písm. c) až e), h) a i) a § 68 odst. 2, a není členem řídících nebo kontrolních orgánů právnických osob, které provozují podnikatelskou činnost.

Policie České republiky nabízí jistotu a stabilitu zaměstnání s garancí pravidelného služebního příjmu. Dalšími benefity jsou 6 týdnů dovolené, možnost studijního volna, bezplatná psychologická pomoc, příspěvek na penzijní připojištění či dovolenou a mnoho dalšího. Neopomenutelným benefitem je také náborový příspěvek ve výši 110 tisíc korun, ale i výsluhový nárok. Bližší informace k podmínkám přijetí jsou dostupné na stránkách Přijmeme nové posily – Policie České republiky.

Je pro Vás tato zajímavá pozice lákavá? Neváhejte kontaktovat náborové pracoviště Územního odboru Most na telefonních číslech 974 438 401 nebo 727 917 251. Dostavit se můžete i osobně na adrese Václava Řezáče 224/3, Most. V případě zájmu vám budou poskytnuty veškeré potřebné informace.

por. Václav Krieger
KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence
12. prosince 2022

Zdroj: www.policie.cz

- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU