Pátek, 10 května, 2024
19.4 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obce1. ÚsteckoÚSTÍ N. L.: Policie pátrá po pachateli vloupání do cyklo kavárny

ÚSTÍ N. L.: Policie pátrá po pachateli vloupání do cyklo kavárny

Vloupání do kavárny
Střekovští policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu noci z 5. na 6. 1. vloupal do kontejnerové kavárny na cyklostezce. Z této kavárny následně odcizil alkoholické nápoje. Větší škodu ovšem způsobil při vloupání než na odcizených věcech. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 27 tisíc korun.

Vandal poškodil dvě vozidla
Neštěmičtí policisté šetří případ vandalismu v ulici Seifertova. Podezřelý 43letý muž si v odpoledních hodinách svou agresivitu vybil na dvou zaparkovaných vozidlech. Do vozidel kopnul a způsobil v nich promáčklinu. Způsobená škoda se pohybuje kolem 58 tisíc korun.

Opilý řidič usedl za volant
Trmičtí policisté o půlnoci mezi obcemi Stebno a Milbohov při dopravní kontrole zastavili 59letého řidiče vozidla Dacia Logan. Policisté řidiče vyzvali, aby se podrobil dechové zkoušce, což učinil a nadýchal 1,99 promile. Řidiči byl na místě zadržen řidičský průkaz a zakázána další jízda. V současné době je podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 1 roku, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.  

Ústí nad Labem 9. ledna 2023
por. Veronika Hyšplerová

mluvčí policie Ústeckého kraje

Zdroj: www.policie.cz / Foto: FB KOLOcafé

- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU