Pátek, 19 dubna, 2024
4.3 C
Ústí nad Labem
DomůOstatníVolná pracovní místaVOLNÁ MÍSTA: Dopravní společnost ÚK hledá účetní

VOLNÁ MÍSTA: Dopravní společnost ÚK hledá účetní

Dopravní společnost Ústeckého kraje, příspěvková organizace | IČO: 06231292 přijme finanční účetní. Práce na HPP, pružná pracovní doba, mzda od 25 000 do 35 000 Kč/měsíc. Vhodné pro středoškoláky.

MÍSTO VÝKONU PRÁCE

Revoluční 3088/26

Ústí nad Labem-centrum

40001 Ústí nad Labem

okr. Ústí nad Labem

PROFESE CZ-ISCOOBOR

Úředníci v oblasti statistiky, finančnictví a pojišťovnictví (4312)

Administrativa

Finance

MZDOVÉ ROZPĚTÍ

od 25 000 do 35 000 Kč/měsíc

POČET NABÍZENÝCH MÍST

1

DOBA ZAMĚSTNÁNÍ

od 1.2.2023do 31.1.2024

MINIMÁLNÍ STUPEŇ VZDĚLÁNÍ

ÚSO s maturitou (bez vyučení)

PRACOVNĚPRÁVNÍ VZTAH

Pracovní poměr – plný úvazek

SMĚNNOST

Pružná pracovní doba

VHODNÉ PRO

Absolventy

Zdravé osoby

UPŘESŇUJÍCÍ INFORMACE

Datum nástupu: ihned Náplň práce: . zajišťuje prvotní evidenci jednotlivých účetních činností a účetních operací v rámci finančního účetnictví . vede příslušnou evidenci a záznamy v souladu s vnitřními (interními) předpisy . spolupracuje při zajišťování agendy některých daní (DPH, silniční daň, daň z příjmů aj.) . provádí měsíční kontroly správnosti zachycení DPH v účetnictví . samostatně účtuje o závazcích vzniklých z titulu přijatých úvěrů a půjček a o jejich úhradách . samostatně účtuje účetní operace v oblasti zúčtovacích vztahů (odběratelé, dodavatelé, škodní události v rámci pojistného plnění, tržby organizace, clearing, zúčtování daní a dotací aj.) . provádění dokladových inventur, spolupráce při provádění fyzických inventur a pořizování inventurních soupisů při inventarizace majetku a závazků . zajišťuje upomínání neuhrazených cizích pohledávek . zpracovává reporty a výstupy z účetnictví Požadujeme: . minimálně středoškolské vzdělání s maturitou právního / ek. směru – výhodou . 2 roky praxe ve vedení účetnictví v pozici účetní – výhodou . znalost principů fungování a hospodaření příspěvkové organizace – výhodou . dobrá úroveň práce s PC (MS Word, Excel, Outlook) . orientace v právních předpisech týkajících se účetnictví a finanční kontroly . přátelská osobnost odolná vůči stresu, organizační a komunikační schopnosti . bezúhonnost, pečlivost, schopnost samostatné i týmové práce Charakteristika a platové zařazení: . práce na HPP, smlouva na 1 rok s možností následného prodloužení, zk. doba 3 měsíce . platové ohodnocení 25-35 tis. Kč/měs., dle platných tabulek (9. platová třída) a délky započitatelné praxe + osobní příplatek . pružná pracovní doba, 5 týdnů dovolené, příspěvek z FKSP na penzijní pojištění / část na kartu fokus pass pro volný čas, zaměstnanecké jízdné včetně výhod pro rodinné příslušníky . možnost dalšího vzdělávání, rozšiřování kvalifikace Požadované dokumenty: . strukturovaný životopis s přehledem dosavadních zaměstnání a praxe, (jméno, příjmení, titul, datum a místo narození, místo trvalého pobytu, podpis uchazeče, kontaktní údaje) . doklad o nejvyšším dosaženém vzdělání a kopie odborných osvědčení . výpis z evidence rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce Požadované zasílejte na e-mail: personalni@ds-uk.cz, s předmětem označení „Výběrové řízení FINANČNÍ ÚČETNÍ“. Budeme Vás kontaktovat, zúčastníte se pohovoru a dozvíte se veškeré podrobnosti. Kontakt pro více informací: telefonicky i osobně Po – Pá od 8:00 – 16:00 hod.

KOMU SE HLÁSIT

Lena Dvořáková
Dopravní společnost Ústeckého kraje, příspěvková organizace – ÚL
Revoluční 3088/26, Ústí nad Labem-centrum, 40001 Ústí nad Labem
E-mail: dvorakova.l@ds-uk.cz
Telefon: 477070807

Milí zájemci o práci, dříve než kontaktujete inzerenta – zaměstnavatele, ověřte si prosím, zda je inzerát stále aktuální. V případě, že odkaz není aktivní, byla nabízená pozice již zřejmě obsazena: https://www.uradprace.cz/web/cz/volna-mista-v-cr#/volna-mista-detail/66898753

- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU