Sobota, 20 dubna, 2024
3.6 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obce1. ÚsteckoUžijte si tento víkend Velikonoce v Zubrnicích!

Užijte si tento víkend Velikonoce v Zubrnicích!

Zubrnice – Víkend plný velikonočních tradic a vůně mazanců si můžete užít tento víkend v sobotu 1. a v neděli 2. dubna v Zubrnicích. Přijďte do areálu zdejšího skanzenu a zkuste si uplést pomlázku, ozdobte si svou kraslici nebo perníček a ochutnejte dobroty na i v kachlových kamnech. Chybět nebude ani vynášení Morany.

Akce se po oba dny koná od 9 do 17 hodin.

V sobotu bude vystupovat Folklórní soubor Dykyta z Krásné Lípy (v 11 a ve 13 hodin) a Divadlo Tondy Novotného s pohádkou „Kvak a Žbluňk“ (ve 12 a ve 14 hodin).

V neděli se můžete těšit na Folklórní soubor Horačky (v 11 a ve 14 hodin) a na pohádku „Proč Hejkala bolí zub“ z produkce Divadla Tyjátr (ve 12 a v 15 hodin).

K tomu všemu samozřejmě živá zvířátka a tržiště s řemeslnými a regionálními produkty a výrobky.

Využijte posíleného vlakového spojení Turistické linky T3 v úseku Ústí n. L.-Střekov – Zubrnice dle jízdního řádu dostupného na: www.zubrnickazeleznice.cz . Ve vlacích platí tarif DÚK.

Podrobnosti jsou ZDE.

Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU