Čtvrtek, 2 května, 2024
15 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obceLovosiceLOVOSICE: Letošní Ples vína byl i s cimbálovkou a lidovými tanci

LOVOSICE: Letošní Ples vína byl i s cimbálovkou a lidovými tanci

VIDEO: Když se spojí skvělá muzika a dobré víno, je z toho parádní večer. Vidět to bylo v sobotu 1. dubna v Centru kultury Lovoš v Lovosicích. Konal se zde totiž Ples vína. Akce, která je ve městě rok od roku oblíbenější, a která kromě skvělého kulturního programu a zábavy lidem nabízí také možnost ochutnat to nejlepší (nejen) od místních vinařů.
Hlavní hvězdou večera byl pražský folklórní soubor Moták, který se věnuje lidovým tancům z celých Čech a vystupuje i na mezinárodních festivalech. Nechyběla ani bohatá tombola, ve které prim hrálo především víno. Celé Centrum kultury Lovoš bylo opět otevřené a kavárna po dobu plesu fungovala bez omezení.
V Centru kultury Lovoš se bude znovu tančit v pátek 21. dubna. Tentokrát v režii Charity Lovosice, která se rozhodla uspořádat 2. ročník Jarního bálu. Speciálním hostem večera bude Adam Mišík. V neděli 30. dubna Centrum kultury Lovoš ve spolupráci s Domem dětí a mládeže Elko připravuje tradiční Pálení čarodějnic. Program se bude odehrávat v lesoparku Osmička a to od 17 hodin.

Petra Čudová
Petra Čudová
Kamera, reportérská činnost a střih reportáží Regionální televize Ústecka a KTV Štětí.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU