Čtvrtek, 2 května, 2024
15 C
Ústí nad Labem
DomůZprávyČerná kronikaMOST: Policie pátrá po žákyni 8. třídy? Neviděli jste ji?

MOST: Policie pátrá po žákyni 8. třídy? Neviděli jste ji?

Mostečtí kriminalisté z pátracího týmu žádají veřejnost o spolupráci při hledání nezletilé dívky. Ta odešla před třemi dny z Dětského domova Mosťáček a do současné doby se nevrátila ani o sobě nedala vědět. Pohřešovaná není v ohrožení života nebo zdraví. Více informací můžete nalézt ZDE (je-li odkaz nefunkční, osoba byla vypátrána). Pokud děvče uvidíte nebo máte jakékoliv informace k jejímu výskytu, kontaktujte policisty na lince 158. Děkujeme za spolupráci. 

por. Václav Krieger
KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence
27. dubna 2023

Zdroj: www.policie.cz

VÁVROVÁ VIKTORIE
pohřešovaná žena
Datum narození 6.9.2008
Pátrání vyhlášeno 24.4.2023
Bydliště – okres MOST
Nebezpečný NE
Ozbrojen NE
Nakažlivá nemoc NE
Státní příslušnost Česká republika (CZ)
Výška 165 až 170 cm
Zdánlivé stáří 15 až 16 let
Další údaje k popisu osoby se v databázi nevyskytují.

Pohřešovaná odešla 24. dubna letošního roku z Dětského domova Mosťáček do školy, kam už nedošla. Žákyně 8. třídy se měla v odpoledních hodinách vrátit zpět do domova. Do současné doby o sobě nedala vědět a není kontaktní. Dívka je štíhlé postavy, výška 165 cm a má červené vlasy spletené do dvou copů. V době odchodu měla na sobě černou mikinu a tepláky, hnědofialovou bundu, bílé boty značky Nike a školní černý batoh. Na čtení používá dioptrické brýle.

Databáze obsahuje údaje o pohřešovaných a hledaných osobách, po kterých Policie České republiky vyhlásila pátrání.
Policie České republiky rozhodně nedoporučuje provádět opatření ze strany veřejnosti, které by měla za následek omezení práv nebo osobní svobody zveřejněných osob i s ohledem na vlastní bezpečnost. Policie žádá občany, aby veškeré informace k pohřešovaným nebo hledaným osobám sdělili na linku 158, případně nejbližší služebně Policie České republiky, nebo zaslali e-mail na adresu národního operačního centra Policejního prezídia Policie České republiky oopp@pcr.cz.
Všechny dotazy jsou zaznamenávány. Policie České republiky si vyhrazuje právo nezařadit do systému osobu, pokud to je nutné pro plnění jejich úkolů podle zákona.
Toto zpracování osobních údajů je realizováno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, zákonem č. 273/2008 Sb., o Policii České republiky v platném znění a bylo nahlášeno na Úřad pro ochranu osobních údajů.

- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU