Pondělí, 20 května, 2024
21.9 C
Ústí nad Labem
DomůZprávyTiskové zprávyZaměstnanci Krajské zdravotní budou mít od července o sedm procent vyšší základní...

Zaměstnanci Krajské zdravotní budou mít od července o sedm procent vyšší základní mzdu

Krajská zdravotní, a.s., ve svých sedmi nemocnicích zvyšuje od 1. července letošního roku všem svým zaměstnancům základní mzdu o 7 %. Navýšení vyplývá z kolektivní smlouvy uzavřené na konci roku 2022.

„V kolektivní smlouvě uzavřené na konci loňského roku je zakotven zejména nárůst základních mezd v Krajské zdravotní o 7 procent, a to od 1. července roku 2023. Nadto byl zaměstnancům ještě zvýšen příspěvek na rekreaci z 2500 na 3500 korun ročně a příspěvek zaměstnavatele na penzijní spoření je poskytován již po roce trvání pracovního poměru. Velmi oblíbeným benefitem, který zaměstnanci společnosti v letošním roce mohou nově využívat, je zvýhodněná síťová zaměstnanecká jízdenka Dopravy Ústeckého kraje,“ uvedl předseda představenstva Krajské zdravotní, a.s., MUDr. Ondřej Štěrba.

Už v prosinci loňského roku přitom dostali všichni zaměstnanci Krajské zdravotní, a.s., kteří splnili interní podmínky společnosti, jednorázový finanční bonus ve výši 18 400 korun, určený především k pokrytí inflace a energetické krize.

Zdroj: info@kzcr.eu, foto ilustrační

- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU