Sobota, 18 května, 2024
13 C
Ústí nad Labem
DomůKulturaDětiKam o víkendu na Litoměřicku

Kam o víkendu na Litoměřicku

Litoměřicko – Očekávaný tropický víkend je před námi. Pokud ho chcete navzdory předpovědím trávit aktivně, máte na Litoměřicku hned několik možností. Na své si tentokrát přijdou hlavně sportovci a fanoušci skvělé muziky.

V Lovosicích v sobotu 15. července pokračuje FESTIVAL ALTROS ROCKFEST. Program startuje ve třináct hodin a naplánovaný je až do půlnoci. Vystoupí například kapela Brajgl, YOULIE nebo slovenská Slobodná Europa. Na místě bude k dispozici občerstvení a to včetně lokálních vín. Samozřejmostí je zastínění areálu, organizátoři připravili také vodní mlhu a sprchu pro osvěžení. Pejskům je do areálu vstup povolen!

Ve Velkých Žernosekách se v sobotu 15. července běží Žernosecký půlmaratón. Běžci startují v 10 hodin od Kulturního domu. Běží se o pamětní medaile a věcné ceny od regionálních společností. Trať vede Českým středohořím a má 21 100 metrů.

Úštěk bude tuto sobotu 15. července patřit pirátům. Rozhodně buďte u toho, na akci se letos podílí 300 účinkujících! Na jezeře Chmelař bude bohaté pirátské tržiště s řemeslníky a kotviště pirátských lodí, pirátské bitvy s pyrotechnickými efekty, pohádky a dílničky pro děti, dobová hudba a spousta dalších atrakcí. Bitvy se odehrají v pravé poledne a v 16 hodin. V 18 hodin je připraven koncert Petry Černocké a Jiřího Pracného.

Ve Vědomicích, v areálu Bistra U Sumce, se v sobotu 15. července koná Anenská pouť. Startuje ve 13 hodin, přičemž kolotoče se nezastaví do 19 hodin.  Kromě atrakcí se můžete těšit na malování na obličej, dočasné tetování, pouťové cukrovinky a domácí perníčky!

V Keblicích se v sobotu 15. července koná Sportovní den, který uzavře taneční zábava pod širým nebem! Přijďte také na fotbalové hřiště! Tančit se bude od 20 hodin, pozvána je kapela IMPULZ. Vstupné je 100,- Kč (pro aktivní účastníky Sportovního dne zdarma).

V neděli 16. července se věnujte dětem – vezměte je do Kulturního domu Říp v Roudnici nad Labem. Od 10 hodin tam bude hrát Sváťovo dividlo Povídání o pejskovi a kočičce.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU