Sobota, 27 dubna, 2024
11.2 C
Ústí nad Labem
DomůPartneřiAŽD Praha s.r.o.LITOMĚŘICKO: Hudební festival Švestkové dráhy a Třebívlické vinobraní letos s rekordní návštěvností

LITOMĚŘICKO: Hudební festival Švestkové dráhy a Třebívlické vinobraní letos s rekordní návštěvností

VIDEO: Krásné počasí, hektolitry toho nejlepšího vína a burčáku, skvělá muzika a parádní atmosféra. Tak vypadal letošní Hudební festival Švestkové dráhy a Třebívlické vinobraní. Akce měla vůbec největší návštěvnost ve své historii. Vlaky Švestkové dráhy se až do pozdního večera téměř nezastavily.
Našlapaný program na dvou scénách odstartoval chvíli po třinácté hodině Pokáč následovaný Ewou Farnou a Michalem Davidem. Oblíbený hitmaker se na Hudební festival Švestkové dráhy a Třebívlické vinobraní vrátil po dvou letech. Mezi vystupující stálice Hudebního festivalu patří také slovenská zpěvačka Kristína.
Vůbec poprvé na Hudebním festivalu Švestkové dráhy a Třebívlickém vinobraní vystupoval slovenský raper Rytmus. A podle jeho slov to byla zkušenost k nezaplacení. Odpolední koncerty totiž zase tak často nemívá.
Velmi vydařenou akci zakončila kapela Čechomor, která začala hrát ve 22 hodin.
S akcemi pro veřejnost si teď Švestková dráha dá na chvíli pauzu. Ovšem už teď připravuje oblíbené Mikulášské jízdy, které budou letos končit v Třebenicích živou hudbou a občerstvením.

Petra Čudová
Petra Čudová
Kamera, reportérská činnost a střih reportáží Regionální televize Ústecka a KTV Štětí.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU