Pondělí, 6 května, 2024
11.7 C
Ústí nad Labem
DomůPozvánkySeniorCentrum SeneCura v Terezíně pořádá Den otevřených dveří

SeniorCentrum SeneCura v Terezíně pořádá Den otevřených dveří

Terezín – SeniorCentrum SeneCura v Terezíně Vás zve na návštěvu! A to v úterý 3. října v době od 10 do 17 hodin. Přijďte se seznámit! Čekají na Vás komentované prohlídky SeniorCentra i drobné občerstvení – káva samozřejmostí. Seznámíte se s chodem SeniorCentra a s jeho běžným denním programem.

SeniorCentrum SeneCura v Terezíně bylo otevřeno v roce 2012 po rozsáhlé rekonstrukci stávajícího objektu bývalé vojenské nemocnice. Pětipodlažní budova je v krásném čtyřhektarovém lesoparku nedaleko centra města. SeniorCentrum poskytuje služby domova pro seniory, domova se zvláštním režimem a odlehčovací službu. V lesoparku SeniorCentrum chová stádo poníků.

Klienti SeniorCentra jsou ubytováni v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích se sociálním zařízením společným vždy pro dva pokoje. Pokoje jsou plně vybavené a mají polohovatelnou postel s antidekubitní matrací. Klienti si ale pokoje mohou dovybavit podle potřeby – důležité je, aby se  v tom svém cítili příjemně.

Samozřejmostí je strava pětkrát denně, zajištění lékařské péče, pedikérských a kadeřnických služeb a pravidelné bohoslužby přímo v domově. SeniorCentrum SeneCura klientům nabízí také výlety, rukodělné činnosti, společenské akce a volnočasové aktivity.

SeniorCentrum je určené pro osoby starší pětapadesáti let, kteří už kvůli svému zdravotnímu stavu nemohou nadále zůstat sami ve svém domácím prostředí.

Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU